Over WSSignal

Over WSSignal

WSSignal (Work Safety Signal)   is gespecialiseerd in de levering van apparatuur die de veiligheid en gezondheid van werknemers op de werkvloer vergroten. Het is immers van groot belang dat werknemer zich veilig voelen tijdens het uitoefenen van hun werkzaamheden. Gezond naar het werk, en gezond weer naar huis. Dit geldt zeker in deze onzekere tijd.

WSSignal is de Nederlandse vertegenwoordiger van Zonesafe. Producent Zonesafe levert al 25 jaar zeer betrouwbare apparaten voor de “zware” industrie. De apparatuur is gebaseerd op het detecteren van personen, machines en bezittingen. De technologie die wordt gebruikt is Mixed Frequency Radio Technology met de zend- en wekfrequenties specifiek ingesteld, zodat deze een zeer goed bereik hebben zelfs door obstakels.  De toepassingen zijn legio (zie productinformatiebladen).

Door het de huidige CORONA situatie, moeten we op een andere manier onze samenleving gaan inrichten, de zogenaamde “anderhalvemetersamenleving”. Om hieraan invulling te geven, zijn we opzoek gegaan naar technische hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen moeten ons helpen om de gezondheid van werknemers te borgen. De Person to Person Social Distancing Vibra Tag, is een speciaal voor deze “corona-tijd” ontwikkeld. Het zorgt dat werknemers zich bewust blijven van de 1,5 meter richtlijn. Gezonde werknemers zorgen dat het bedrijf blijft draaien en dat de economie weer op gang kan komen.

 

Over ZoneSafe

zonesafe logoZoneSafe ontwikkelt en levert al vanaf 1995 producten gericht op het detecteren van afstand tussen bewegende objecten (mensen en machines).

De producten maken gebruik van de bewezen RFID (Radio-frequency identification) technologie. Dit is een technologie om van een afstand informatie op te slaan en af te lezen van zogenaamde RFID-tags die op of in bewegende objecten zitten. Door jaren lange ervaring met de diverse frequenties, heeft ZoneSafe een zo klein mogelijke antenne kunnen ontwikkelen met een optimaal bereik. Dit heeft geresulteerd in de P2P Vibra Tag.

Producten zijn robuust en kunnen tegen een stootje. Ze zijn mede daarom ook goed in de bouw of de industriële branche te gebruiken.

Het product kan worden gebruikt in combinatie met andere ZoneSafe producten om op die manier de veiligheid van uw medewerkers op de werkvloer te vergroten.

De P2P VibraTag is per direct te bestellen. Levering in overleg.

 

Copyright © 2020 WSSignal - Afstandsdetectie. Alle rechten voorbehouden.