Wat vinden de klanten van Zonesafe detectieapparatuur? 

Bescherming van werknemers door detectie en signalering van mens  en machine wordt al wijd over de wereld toegepast. Zonesafe heeft klanten over de hele wereld. In Nederland is deze manier van beperking van bedrijfsongevallen niet heel bekend. Uit de cijfers blijkt dat er nog steeds veel ongevallen op de werkvloer plaatsvinden tussen mens en materieel. Het terugdringen van bedrijfsongevallen staat bij veel bedrijven hoog op de agenda, QHSE managers zijn hier dagelijks mee bezig. Zonesafe detectie apparatuur biedt de oplossing om het percentage bedrijfsongevallen drastisch terug te brengen.

 

 

 

DS Smith

 

Een toonaangevende leverancier van verpakkingen van golfkarton en plastic.

“ZoneSafe biedt een eenvoudige maar belangrijke aanvulling op het wagenpark bij DS Smith, waarbij gebruiksgemak wordt gecombineerd met betrouwbaarheid. We gebruiken dit in gebieden waar voetgangers en rijdende machines moeten samenwerken en het heeft het bewustzijn en vertrouwen van zowel vrachtwagenchauffeurs als voetgangers duidelijk verbeterd. Ik beschouw dit als een belangrijke aanvulling op onze effectieve gezondheids- en veiligheidsbeheersystemen. ”

Dave Ward

Logistiek Manager, DS Smith Verpakkingen

APM Terminals

 

APM Terminals Callao verwerkt containerlading en stukgoederen zoals metalen, granen, meststoffen en chemicaliën, kolen, groente, visolie en machines

 

We beschouwen ZoneSafe als een waardevol en betrouwbaar hulpmiddel, dat de veiligheid in onze dagelijkse activiteiten aanzienlijk verhoogt en ons helpt om APM Terminals Callao tot een zeer veilige plek te maken, waar iedereen veilig met plezier werkt.“

Laurids Uglvig

Chief Operating Officer, APM Terminals – Callao

QUBE

 

Qube is een zeer divers logistiek en overslagbedrijf met operationele divisies die logistieke diensten verlenen in de keten van import- als export vrachtafhandeling.

 

“We gebruiken het systeem nu bijna vier jaar en het systeem heeft ertoe bijgedragen dat we geen incidenten met verzuim of incidenten met medische behandelingen meer hebben op twee zeer drukke locaties. Ik raad deze technologie ten zeerste aan.”

Scott Van Loon

National Manager for Oil & Gas, Qube Energy 

Over de hele wereld maken bedrijven gebruik van Zonesafe producten om mens, materieel en bezit te beschermen. Deze bedrijven zijn werkzaam in diverse branches. Onderstaand een greep uit de Zonesafe klanten.

Copyright © 2020 WSSignal - Afstandsdetectie. Alle rechten voorbehouden.