Detect People Protect Lives

De detectieapparatuur van Zonesafe is er op gericht om schade aan mens, materieel en bezittingen te voorkomen. Het vergroten van de veiligheid op de werkvloer, met als streven nul ongelukken, dat is het doel. Bedrijven veilig maken. Als werknemer te beseffen dat de werkgever er alles aan doet om jouw gezondheid en veiligheid te borgen. De QHSE manager de tools te geven om de bedrijfsongevallen terug te dringen.

De apparatuur is voor vele branches en toepassingen geschikt.

 

Person to Person Vibra Tag

In tijden van Corona zijn de manier waarop wij met elkaar kunnen werken veranderd. Daarmee zijn ook de persoonlijke beschermingsmiddelen veranderd. Als werknemers interactie met elkaar hebben, en in elkaars nabijheid moeten werken, is het belangrijk medewerkers te beschermen tegen mogelijke besmettingen met het Covid_19 virus. Handen desinfecteren, geen handen geven en anderhalve meter afstand houden. 

Het afstand houden is soms heel lastig, zeker als je geconcentreerd met je taak bezig bent. Om werknemers te helpen met het houden van de juiste afstand is de Person to Person Vibra Tag ontwikkeld. Dit apparaat zorgt ervoor dat de anderhalve meter in je bewustzijn blijft. Daardoor kan de medewerker zich vol op concentreren op zijn werkzaamheden.

De P2P Vibra Tag is uitermate geschikt bedrijven die werkzaam zijn in; de bouw / “zware”industrie / logistiek, distributie / installatietechniek / havens / overslag / productie bedrijven ……

Na de coronatijd kan de P2P Vibra Tag gebruikt worden in combinatie met andere toepassingen, als op deze pagina benoemd.

anderhalvemetersamenwerken, 360graden detectie,

Waarschuwingsysteem tussen werknemer en materieel

Verminder het risico op letsel of schade van voertuigbotsingen en bijna-ongevallen  met personeel, activa en eigendom.

Voertuigen die grote ladingen verplaatsen, hebben een veel groter risico op botsingen omdat het zicht van de bestuurder kan worden beperkt door het vervoeren van grote ladingen, rondrijden in blinde hoeken of met specifieke bewegingen. Het risico op een ongeluk met letsel is neemt aanzienlijk toe wanneer voertuigen in de buurt van voetgangers werken. Er kan bijvoorbeeld een mogelijk dodelijk beknellingsgevaar ontstaan ​​wanneer een voetganger niet wordt opgemerkt door een heftruckchauffeur met beperkt zicht.

De ZoneSafe-voertuigwaarschuwing voor werknemers en materieel is speciaal ontworpen om het risico op botsingen met letsel tussen materieel en voetgangers te voorkomen. 

Het ZoneSafe-systeem is snel en eenvoudig te installeren en bestaat uit: a) Bedieningseenheid in cabine – gemonteerd naast de bestuurder van het voertuig. b) Detectieantenne (n) – gemonteerd op elk voertuig. c) ZoneSafe-tags – gedragen of gedragen door personeel en dat deel uitmaakt van alledaagse PBM.

Toegangscontrole voor personeel

Bij bedrijven kan het van belang zijn om bedrijfsonderdelen niet voor iedereen open te stellen. Door toepassing van het “toegangscontrole systeem” kan hier op een eenvoudige manier vorm aan gegeven worden.

Personnel Access Control geeft u een extra controlemiddel door toegang beperken, hoeveelheid werknemers in een bepaald gebied te beheersen of gebieden die niet voor een ieder toegankelijk is te beheersen. 

De gebruikte “tags” kunnen in of op de kleding gedragen worden. Als de werknemer de controle unit nadert, wordt deze gedetecteerd en de poort, deur, etc zal dan geopend worden. Hierdoor houdt de werknemer zijn handen vrij, zodat hij deze voor andere doeleinden kan gebruiken (bijvoorbeeld, tillen van goederen, duwen van karren, etc)

Copyright © 2020 WSSignal - Afstandsdetectie. Alle rechten voorbehouden.